Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Blynx aansluitmateriaal kopen?

Je eigen verlichtingsproject op een professionele manier realiseren is een fluitje van een cent met onze populaire koppelbare systemen. Of je nu kiest voor de veelzijdige Blynx Connect lichtsnoeren serie of de sfeervolle Blynx Festoon prikkabel serie, voor beide series vind je bij ons hoogwaardig aansluitmateriaal voor elke behoefte. Geniet van de vrijheid om jouw sfeerverlichting ideeën vorm te geven met behulp van professionele kwaliteit snoeren, robuuste koppelingen en krachtige LED lampjes. Kies jouw serie en start jouw unieke verlichtingsavontuur!


Bestel Blynx aansluitmateriaal online

Met ons uitgebreide assortiment aansluitmateriaal maak je jouw verlichtingsproject compleet. Aansluitmateriaal bestaat uit producten zoals startkabels, verlengsnoeren, splitters en meer. Deze producten helpen je om je koppelbare lampjes aan te sluiten op het stopcontact en je project precies vorm te geven zoals jij dat wil.

Onze twee verschillende eenvoudig te gebruiken koppelbare systemen Blynx Connect lichtsnoeren en Blynx Festoon prikkabels, bieden professionele kwaliteit, duurzaamheid en eindeloze mogelijkheden.

Ontdek het beschikbare aansluitmateriaal en laat jouw omgeving stralen, complimenten gegarandeerd!

Veelgestelde vragen

We bieden een breed scala aan aansluitmateriaal, waaronder startkabels, verlengsnoeren, splitters en meer. Hiermee kun je jouw Blynx verlichtingssysteem gemakkelijk uitbreiden en aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

In principe hoef je samen met de door jou gekozen koppelbare lampjes uit de Blynx Connect of de Blynx Festoon serie, alleen maar een startkabel (aansluitsnoer) mee te bestellen. Met behulp van een startkabel kun je een of meerdere gekoppelde lichtsnoeren direct vanuit de doos laten werken. Indien je graag meer mogelijkheden wilt hebben voor het vormgeven van je project, dan kun je optioneel verlengsnoeren of splitters meebestellen.

Nee, het aansluitmateriaal van Blynx is specifiek ontworpen voor gebruik met Blynx verlichtingsproducten. De koppelingen en specificaties zijn afgestemd op de Blynx systemen, waardoor ze niet compatibel zijn met andere merken.

Ja, de koppelingen van het Blynx aansluitmateriaal zijn waterdicht. De Blynx Connect serie heeft een IP67 beschermingsgraad en de Blynx Festoon serie heeft een IP44 beschermingsgraad. Dit betekent dat je beide systemen veilig kunt gebruiken in zowel binnen- als buitenomgevingen, ook bij regenachtige omstandigheden.

Nee, het aansluitmateriaal voor Blynx Connect is specifiek ontworpen voor gebruik met Blynx Connect verlichting. Voor Blynx Festoon verlichting hebben we apart aansluitmateriaal dat geschikt is voor de specifieke eigenschappen van deze serie. Kies dus bij het kopen van je aansluitmateriaal de juiste serie, want je kunt dit aansluitmateriaal niet met elkaar combineren.

Ja, de koppelingen van al ons aansluitmateriaal zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn ontworpen voor het maken van eenvoudige en snelle verbindingen in alle weersomstandigheden. De mannelijke en vrouwelijke IP67 koppelingen passen naadloos op elkaar en vergrendelen stevig, waardoor een veilige en betrouwbare verbinding wordt gegarandeerd. Je hoeft alleen maar de koppelingen in elkaar te steken en een lichte draaibeweging te maken om ze te vergrendelen. Dit maakt het installatieproces gemakkelijk, zelfs voor mensen zonder technische ervaring.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over Blynx aansluitmateriaal of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.