Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Universele accessoires en aansluitmateriaal kopen?

Maak jouw buitenverlichting compleet met onze hoogwaardige universeel te gebruiken accessoires en aansluitmateriaal. Van LED dimmers tot haspels en tijdschakelaars, onze producten zijn met zorg geselecteerd om je te helpen optimaal te genieten van jouw lichtsnoeren en prikkabels. Bekijk de producten en ontdek de mogelijkheden.


Bestel universeel te gebruiken accessoires en aansluitmateriaal online

Ontdek het gemak en de vele mogelijkheden van onze universele accessoires die je kunt gebruiken in combinatie met onze lichtsnoeren en prikkabels, maar natuurlijk ook met andere apparaten buiten. Van LED dimmers die zorgen voor de perfecte lichtintensiteit tot slimme stekkers die je buitenverlichting op afstand bedienen waar je ook bent, onze accessoires bieden je gemak en flexibiliteit.

Verlengsnoeren en stekkerdozen zorgen voor de nodige flexibiliteit bij het aansluiten van je lichtsnoeren of andere apparaten buiten, terwijl haspels je helpen bij het organiseren van je lichtsnoeren en andere kabels. Met tijdschakelaars en schemerschakelaars automatiseer je je verlichting, waardoor je energie bespaart en een veilige omgeving creëert.

Ontdek de veelzijdigheid en functionaliteit van onze universele accessoires en maak van jouw buitenverlichting een geweldige blikvanger waar jij en je gasten elke dag van genieten.

Veelgestelde vragen

Met 'universele' bedoelen we dat je deze producten niet alleen voor je lichtsnoeren en prikkabels buiten kunt gebruiken, maar ook voor andere toepassingen buiten (en soms ook binnen). Denk bijvoorbeeld aan een schemerschakelaar voor het aansturen van je vijverpomp, een stevige kwaliteit verlengsnoer voor het aansluiten van je elektrische barbecue of een slimme stekker voor het bedienen van je kerstverlichting.

Dit hangt af van je specifieke behoeften, maar enkele veelgebruikte accessoires in combinatie met lichtsnoeren en prikkabels zijn schemerschakelaars, LED dimmers, verlengsnoeren, stekkerdozen en tijdschakelaars.

Ja, met behulp van een slimme stekker kun je je buitenverlichting eenvoudig op afstand bedienen via een app op je smartphone.

Verlengsnoeren zijn handig om de afstand tussen je verlichting en het stopcontact te overbruggen. Zo kun je je verlichting gemakkelijk op de gewenste plek plaatsen.

Ja, we bieden robuuste stekkerdozen die speciaal ontworpen zijn voor buitengebruik en geschikt zijn voor het aansluiten van je buitenverlichting.

Populaire manieren om je verlichting automatisch te schakelen zijn bijvoorbeeld het gebruik van een schemerschakelaar, waarbij je je verlichting automatisch kunt laten aangaan wanneer het donker wordt. Met behulp van een tijdschakelaar (tijdklok) kun je de verlichting automatisch in- en uitschakelen op vooraf ingestelde tijden, dit is de meest traditionele manier van automatisch schakelen. En met een slimme stekker ben je in staat om je verlichting op afstand te bedienen, tijdschema's in te stellen en indien gewenst te koppelen aan je smart home. Al deze producten zorgen voor gemak en helpen om energie te besparen.

Schemerschakelaars detecteren de hoeveelheid omgevingslicht en schakelen de verlichting automatisch in wanneer het donker wordt, waardoor je nooit meer in het donker thuiskomt en met meer gemak kunt genieten van je sfeerverlichting buiten zodra de avond inzet. Het voordeel van een schemerschakelaar ten opzichte van een traditionele tijdschakelaar, is dat een schemerschakelaar zich automatisch aanpast aan het tijdstip waarop het donker wordt. Bij een tijdschakelaar moet je handmatig het tijdschema aanpassen wanneer het vroeger of later donker wordt.

Zorg ervoor dat je de instructies volgt bij het aansluiten van je buitenverlichting en gebruik alleen accessoires die geschikt zijn voor buitengebruik (minimaal IP44 beschermingsgraad) en voldoen aan de veiligheidsnormen.

Een stekkerdoos voor buiten is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen weersinvloeden en biedt extra bescherming tegen vocht en stof. De beschermingsgraad tegen vocht en stof wordt uitgedrukt in een 'IP'-waarde. Voor toepassingen buiten is het van belang om alleen producten te gebruiken die een IP-waarde hebben van minimaal IP44.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze universele accessoires en aansluitmateriaal of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.