Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Blynx Connect aansluitmateriaal kopen?

Ontdek ons assortiment hoogwaardig aansluitmateriaal voor koppelbare Blynx Connect lichtsnoeren. Met startkabels, verlengsnoeren en splitters creëer je moeiteloos jouw perfecte verlichtingsproject. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van de flexibiliteit en professionele kwaliteit van het Blynx Connect koppelbare systeem. Bekijk nu het aansluitmateriaal en maak je droomproject werkelijkheid.


Bestel Blynx Connect aansluitmateriaal online

Met het koppelbare Blynx Connect systeem haal je de ultieme lichtsnoeren in huis voor jouw verlichtingsprojecten buiten en binnen. Het hoogwaardige aansluitmateriaal dat je vindt op deze pagina; waaronder startkabels, verlengsnoeren en splitters, maakt het eenvoudig om jouw unieke sfeerverlichting project te realiseren.

Sluit moeiteloos meerdere lichtsnoeren aan op één stekker, creëer verschillende vertakkingen in je koppelbare systeem, overbrug afstanden tussen lampjes en verdeel de verlichting over diverse objecten.

Het Blynx Connect systeem staat garant voor een professionele kwaliteit en duurzaamheid, zodat je jarenlang kunt genieten van sfeervolle verlichting. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van Blynx Connect en maak je magische ideeën werkelijkheid.

Veelgestelde vragen

De Blynx Connect serie zijn onze lichtsnoer producten. 'Blynx' is de merknaam en 'Connect' is de naam van de serie van dit merk. Het woord 'Connect' komt van het Engelse woord 'connectable' wat 'koppelbaar' betekent. Op de pagina waar je nu bent vind je alle beschikbare aansluitmateriaal dat is bedoeld voor de koppelbare lichtsnoeren uit de Blynx Connect serie.

Een startkabel vormt het beginpunt van je koppelbare systeem. Met dit aansluitsnoer sluit je je gekoppelde reeks van Blynx Connect lampjes aan op een normaal stopcontact.

Aan de startkabel zit aan de ene kant een normale 230 Volt stekker en aan de andere kant een vrouwelijke IP67 koppeling die het beginpunt vormt van je koppelbare systeem. Vanuit het uiteinde van de startkabel kun je meerdere Blynx Connect verlichtingsproducten tot grote lengte aan elkaar doorkoppelen en met elkaar combineren.

Een startkabel is het enige dat je nodig hebt om je Blynx Connect lampjes gelijk vanuit de doos te laten werken.

Een koppelbaar verlengsnoer is een optioneel onderdeel van het Blynx Connect systeem. Elk verlengsnoer is voorzien van een mannelijke IP67 koppeling aan de ene kant en een vrouwelijke IP67 koppeling aan de andere kant. Deze koppelingen passen op alle andere producten uit de Blynx Connect serie. Verlengsnoeren helpen je om eenvoudig afstanden zonder lampjes in je project te overbruggen.

Een koppelbare splitter is een optioneel onderdeel van het Blynx Connect systeem. Elke splitter is voorzien van een mannelijke IP67 koppeling aan de ene kant en meerdere vrouwelijke IP67 koppelingen aan de andere kant. Deze koppelingen passen op alle andere producten van het Blynx Connect systeem. Splitters helpen je om op een bepaald punt in je project het snoer te splitsen en verschillende kanten uit te gaan. Ideaal voor bijvoorbeeld het verlichten van meerdere objecten op basis van één startkabel of het creëren van een lichtgordijn.

Nee, Blynx Connect aansluitmateriaal heeft unieke koppelingen met een IP67 beschermingsgraad. Deze koppelingen passen gegarandeerd niet op koppelbare verlichting van andere merken.

Nee, Blynx Festoon koppelbare prikkabels zijn voorzien van een ander type snoer en koppelingen vanwege de eigenschappen van deze verlichtingsproducten. Daarom kun je aansluitmateriaal uit de ‘Blynx Connect’ serie niet combineren met de ‘Blynx Festoon’ serie. Bekijk de Blynx Festoon aansluitmateriaal pagina voor producten die wel passen op Blynx Festoon prikkabels.

Ja, stel je wilt twee bomen in je buitenruimte voorzien van lichtsnoeren.

Dan begin je met een startkabel aan te sluiten op je stopcontact buiten of binnen. Het snoer van de startkabel is 1,5 meter lang. Indien je dit aanloopsnoer van de startkabel wilt verlengen tot aan de voet van de eerste boom verderop, gebruik je bijvoorbeeld een 20 meter lang koppelbaar verlengsnoer zonder lampjes.

Aan het uiteinde van dit 20 meter verlengsnoer koppel je een 2-weg splitter. Aan de ene uitgang van de 2-weg splitter koppel je zes stuks koppelbare Blynx Connect lichtsnoeren met 100 lampjes (totaal 600 lampjes) om de stam en takken van de eerste boom te omwikkelen met lampjes.

Aan het andere uiteinde van de 2-weg splitter koppel je een 10 meter lang verlengsnoer zonder lampjes om tot aan de voet van de tweede boom te komen. Aan het uiteinde van dit verlengsnoer van 10 meter koppel je tot slot vier lichtsnoeren met 100 lampjes (totaal 500 lampjes) om de stam en takken van de tweede kleinere boom te verlichten.

Zo heb je op basis van één stekker twee bomen in je tuin prachtig verlicht, zonder gedoe met extra stopcontacten en stekkerdozen buiten.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over Blynx Connect aansluitmateriaal voor lichtsnoeren of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.