Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Blynx Festoon aansluitmateriaal kopen?

Met startkabels en verlengsnoeren kun je eenvoudig je Blynx Festoon prikkabels aansluiten en afstanden zonder lampjes overbruggen. Profiteer van de flexibiliteit en professionele kwaliteit van het Blynx koppelbare prikkabel systeem en creëer de perfecte sfeer in elke buiten- en binnenruimte. Bekijk nu het aansluitmateriaal en laat jouw unieke sfeerverlichting project werkelijkheid worden.


Bestel Blynx Festoon aansluitmateriaal online

Met de startkabel en verlengsnoeren van Blynx Festoon sluit je moeiteloos je koppelbare prikkabels aan en overbrug je eenvoudig afstanden zonder lampjes. Profiteer van de ongeëvenaarde flexibiliteit en professionele kwaliteit van het Blynx koppelbare prikkabel systeem en creëer de perfecte sfeer in zowel binnen- als buitenruimtes.

Naast de startkabel en optionele verlengsnoeren, bieden we ook losse prikkabel LED lampjes en koppelbare prikkabels zonder lampen aan. Deze losse onderdelen zijn handig als reserveonderdelen of als basis om je eigen unieke combinaties prikkabel lichtsnoeren vorm te geven.

Ontdek nu ons assortiment aan hoogwaardig aansluitmateriaal en laat je unieke sfeerverlichtingsproject werkelijkheid worden.

Veelgestelde vragen

De Blynx Festoon serie zijn onze prikkabel producten. 'Blynx' is de merknaam en 'Festoon' is de naam van de serie van dit merk. Het woord 'Festoon' komt van het Engelse woord 'Festoon lights' wat 'prikkabel lampjes' betekent. Op de pagina waar je nu bent vind je alle beschikbare aansluitmateriaal dat is bedoeld voor de koppelbare prikkabels uit de Blynx Festoon serie.

Een startkabel vormt het beginpunt van je Blynx Festoon systeem. Met dit aansluitsnoer sluit je je gekoppelde reeks van Blynx Festoon prikkabel lichtsnoeren aan op een normaal stopcontact.

Aan de startkabel zit aan de ene kant een normale 230 Volt stekker en aan de andere kant een vrouwelijke IP44 koppeling die speciaal ontworpen is voor het Blynx Festoon systeem. De vrouwelijke IP44 koppeling vormt het beginpunt van je koppelbare systeem, waaraan je meerdere Blynx Festoon lichtsnoeren aan elkaar kunt doorkoppelen en met elkaar combineren.

Een startkabel is het enige essentiële onderdeel dat je nodig hebt om je Blynx Festoon prikkabel lichtsnoer direct vanuit de doos te laten werken.

Een koppelbaar verlengsnoer is een optioneel onderdeel van het Blynx Festoon systeem. Elk verlengsnoer is voorzien van een mannelijke IP44 koppeling aan de ene kant en een vrouwelijke IP44 koppeling aan de andere kant. Deze koppelingen passen op alle andere producten uit de Blynx Festoon serie. Verlengsnoeren helpen je om eenvoudig afstanden zonder lampjes in je project te overbruggen.

Nee, Blynx Festoon aansluitmateriaal heeft unieke koppelingen met een IP44 beschermingsgraad die specifiek zijn ontworpen voor het Blynx Festoon systeem. Deze koppelingen passen niet op koppelbare prikkabels van andere merken.

Nee, Blynx Connect koppelbare lichtsnoeren zijn voorzien van een ander type snoer en koppelingen vanwege de eigenschappen van deze verlichtingsproducten. Daarom kun je aansluitmateriaal uit de ‘Blynx Festoon’ serie niet combineren met de ‘Blynx Connect’ serie. Bekijk de Blynx Connect aansluitmateriaal pagina voor producten die wel passen op Blynx Connect lichtsnoeren.

Ja, stel je wilt een terras bij het huis en een overkapping achterin je tuin voorzien van gezellige prikkabel lichtsnoeren als sfeerverlichting. Het terras bij het huis is wat groter en wil je daarom rondom verlichten met in totaal 25 meter prikkabel. De ruimte onder de overkapping achterin de tuin is kleiner, hier heb je maar 5 meter prikkabel lichtsnoer voor nodig om boven de tafel onder de overkapping op te hangen.

Je begint met een startkabel aan te sluiten op je stopcontact buiten of binnen. Het snoer van de startkabel is 1,5 meter lang. Indien je dit aanloopsnoer van de startkabel wilt verlengen tot aan het begin van het grote terras, gebruik je bijvoorbeeld een 5 meter lang koppelbaar verlengsnoer zonder lampjes. Zo heb je in totaal 6,5 meter aanloopsnoer.

Aan het uiteinde van dit 6,5 meter lange aanloopsnoer koppel je twee prikkabels van 10 meter met 20 lampen en een prikkabel van 5 meter met 10 lampen aan elkaar. Zo heb je in totaal een prikkabel van 25 meter met 50 lampen.

Aan het uiteinde van de laatste prikkabel van 5 meter zit een vrouwelijke koppeling waaraan je een verlengsnoer van 20 meter zonder lampjes kunt koppelen. Met dit verlengsnoer ga je richting de overkapping achterin de tuin om daar je andere prikkabel aan te sluiten.

Aan het uiteinde van dit 20 meter verlengsnoer koppel je een 5 meter prikkabel met 5 lampen om boven de tafel te hangen en deze gezellig te verlichten.

Zo heb je op basis van één stekker twee gebieden in je tuin prachtig verlicht met in totaal 55 lampjes, zonder gedoe met extra stopcontacten en stekkerdozen buiten.

Met deze aanpak kun je eindeloos veel combinaties van Blynx Festoon prikkabels en verlengsnoeren maken, precies op maat voor het uitvoeren van jouw sfeerverlichting wensen.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over Blynx Festoon aansluitmateriaal voor prikkabels of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.