Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Toont alle 2 resultaten

Haspel kopen?

Voorgoed afscheid nemen van in de knoop geraakte lichtsnoeren? Ontdek onze professionele kwaliteit kunststof haspels voor lichtsnoeren. Met deze handige haspels wordt het opruimen en opbergen van je lampjes een fluitje van een cent. Je bespaart tijd en geld, doordat je lichtsnoeren niet meer in de knoop raken en langer meegaan.

Oorspronkelijke prijs was: € 3,49.Huidige prijs is: € 2,79.
Oorspronkelijke prijs was: € 2,49.Huidige prijs is: € 1,95.

Bestel je haspels online

Met onze professionele kwaliteit haspels wordt het opbergen van lichtsnoeren een moeiteloze taak. Dankzij het slimme ontwerp hoef je nooit meer te worstelen met in de knoop geraakte snoeren.

Onze professionele kwaliteit haspels zijn niet alleen geschikt voor de lichtsnoeren die je bij ons kunt kopen, maar ook voor het oprollen van touw, kabels en decoratiemateriaal. Daarnaast zijn ze duurzaam en stevig, zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Met onze haspels houd je je lampjes georganiseerd en ben je altijd klaar voor de volgende feestelijke gelegenheid. Ontdek nu de voordelen van haspels gebruiken en geniet van een opgeruimde en stressvrije ervaring!

Veelgestelde vragen

Met een haspel kun je kabels, draden en lichtsnoeren netjes opbergen en voorkom je dat ze in de knoop raken. Het is een handig hulpmiddel voor het organiseren en bewaren van verschillende soorten snoeren.

Ja, zeker! Haspels zijn veelzijdig en kunnen ook worden gebruikt voor het opbergen van touw, kabels, decoratiemateriaal en meer. Ze zijn handig voor allerlei situaties waarin je flexibele kabelachtige materialen wilt ordenen.

Ja, je kunt onze haspels ook buiten gebruiken. Let wel op dat je een lichtsnoer altijd helemaal afrolt voordat je het inschakelt om gevaarlijke situaties te voorkomen.

De haspels die je bij ons kunt kopen hebben een spoel waarop je het lichtsnoer kunt oprollen. Je houdt de haspel vast in de ene hand, waarna je met de andere hand het lichtsnoer gelijkmatig rondom de spoel te wikkelen. Zo worden je lampjes netjes opgerold en kun je ze daarna opbergen.

Het grote type haspel dat je bij ons kunt kopen heeft een ontwerp dat het mogelijk maakt om ze aan elkaar te koppelen. Zo kun je meerdere haspels gebruiken voor extra lengte of om verschillende lichtsnoeren gescheiden te houden. Het koppelbare systeem van de grote haspel helpt je om je lampjes georganiseerd en overzichtelijk op te bergen.

Een haspel zorgt voor een geordende opslag van je lichtsnoeren, waardoor ze gemakkelijk te vinden en te gebruiken zijn wanneer je ze nodig hebt. Het voorkomt ook dat de snoeren in de knoop raken, wat tijd en frustratie scheelt bij het uitrollen ervan. Verder bespaar je kosten doordat je lichtsnoeren veel langer mee gaan. Het uit de knoop halen van lichtsnoeren is namelijk een van de meest voorkomende oorzaken van defecten.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze haspels of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.