Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Toont alle 6 resultaten

Blynx Festoon prikkabel buiten zonder lampen kopen?

Creëer jouw perfecte verlichtingsproject met onze losse koppelbare Blynx Festoon prikkabels zonder lampen. Laat je creativiteit de vrije loop en stel met los verkrijgbare prikkabel led lampen een unieke kleurencombinatie prikkabel buiten samen. Ideaal voor zowel consumenten als professionele gebruikers die op zoek zijn naar flexibiliteit en professionele kwaliteit prikkabels voor buiten en binnen. Ontdek de mogelijkheden en bekijk onze prikkabels voor buiten hieronder. Maak van jouw sfeerverlichting een eyecatcher!


Veelgestelde vragen

Een prikkabel buiten zonder lampen is een onderdeel van het koppelbare Blynx Festoon systeem. Een prikkabel buiten zonder lampen bestaat uit een professionele kwaliteit platte rubberen kabel, met aan de ene kant een vrouwelijke IP44 koppeling en aan de andere kant een mannelijke IP44 koppeling. Hiermee kun je producten stevig aan elkaar koppelen. Op de platte kabel zijn robuuste E27 fittingen gemonteerd die waterdicht zijn. Je kunt deze lege fittingen naar eigen wens voorzien van losse prikkabel LED lampen met een E27 fitting om zo een uniek lichtsnoer samen te stellen.

Tip: de meeste klanten kopen bij ons een complete prikkabel inclusief lampen. Zo een set is goedkoper dan zelf een prikkabel buiten samenstellen uit losse onderdelen.

Nee, Blynx Festoon prikkabels hebben unieke koppelingen met een IP44 beschermingsgraad die specifiek zijn ontworpen voor het Blynx Festoon systeem. Deze koppelingen passen niet op koppelbare prikkabels van andere merken.

Nee, Blynx Connect koppelbare lichtsnoeren zijn voorzien van een ander type snoer en koppelingen vanwege de eigenschappen van deze verlichtingsproducten. Daarom kun je de ‘Blynx Festoon’ serie niet combineren met de ‘Blynx Connect’ serie.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze Blynx Festoon prikkabel buiten zonder lampen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.