Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Toont alle 16 resultaten

Losse LED lampen voor Blynx Festoon prikkabels kopen?

Ontdek eindeloze mogelijkheden met onze losse LED lampen voor koppelbare Blynx Festoon prikkabels. Creëer je eigen unieke combinatie van kleuren en geef jouw verlichtingsproject een persoonlijk tintje. Of bewaar ze als reservelampen voor het geval er eens een lampje in je prikkabel defect is. Geniet van de professionele kwaliteit, heldere lichtopbrengst en duurzaamheid van onze prikkabel LED lampen. Bekijk nu ons assortiment en laat je project stralen.


Veelgestelde vragen

Prikkbel LED lampen zijn energiezuinige lampen die speciaal bedoeld zijn om te bevestigen in de fittingen van een prikkabel. Samen met de prikkabel vormen ze een lichtsnoer dat je buiten en binnen kunt gebruiken als sfeerverlichting. Deze LED lampen hebben een lange levensduur van meer dan 20.000 branduren.

De Prikkabel LED lampen die wij verkopen, zijn voorzien van een normaal type E27 fitting dat je veel in Nederland en België tegenkomt. Je kunt deze lampen dus met elk type prikkabel gebruiken die is voorzien van E27 fittingen. Ook met prikkabels die niet van het merk Blynx zijn.

Ja, je kunt prikkabel LED lampen buiten gebruiken, mits deze zijn bevestigd in een prikkabel die is voorzien van waterdichte fittingen. Waterdichte fittingen herken je aan een stevige rubberen afdichtring rondom de opening van de fitting. Deze rubberen afdichtingring klemt stevig rondom de kunststof bol van lamp, waarmee er een spatwaterdichte afdichting ontstaat tussen de fitting en de lamp.

Een waterdichte fitting is aan de onderzijde ook waterdicht. Je kunt dit testen door de stroom van de prikkabel af te halen en daarna met je mond rondom de opening van de fitting ‘door de fitting’ heen te blazen. Indien dit niet lukt, dan is de fitting waterdicht en kun je deze dus veilig buiten gebruiken. Ontsnapt er echter lucht aan de onderzijde van de fitting, dan is de prikkabel niet waterdicht en dus zeer onveilig voor buitengebruik.

Let op: prikkabel LED lampen zelf zijn dus niet waterdicht. Daarom kun je ze dus niet zomaar buiten gebruiken in een prikkabel die niet is voorzien van robuuste waterdichte fittingen. Indien je prikkabel LED lampen in een ouderwetse prikkabel plaats die niet waterdicht is, kunnen kortsluiting en gevaarlijke situatie ontstaan. Het is overigens gebruikelijk dat niet de lampen maar de prikkabel fittingen voor de waterdichtheid zorgen. Indien de lampen zelf ook waterdicht zouden zijn, dan zou een prikkabel voor buiten onnodige duur worden.

Alle koppelbare prikkabels uit de Blynx Festoon serie zijn van professionele kwaliteit en voorzien van waterdichte fittingen en koppelingen.

Nee, prikkabel LED lampen zijn onbreekbaar bij gebruik onder normale omstandigheden. De lampen zijn voorzien van een stevige polycarbonaat bol die goed tegen een stootje kan. Natuurlijk is het beter voor de LED techniek in de lampen om ze niet onnodig aan stoten bloot te stellen, dat zorgt voor een langere levensduur en jarenlang lichtplezier.

Ja, al onze prikkabel LED lampen zijn voorzien van hetzelfde type E27 fitting. Daarmee kun je ze dus naar hartelust met elkaar combineren in prikkabel en zo je eigen unieke lichtsnoer creëren. Wanneer je een Blynx Festoon prikkabel hebt, kun je in totaal tot maar liefst 720 stuks 1 Watt lampen op één stekker aan elkaar doorkoppelen.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze losse prikkabel LED lampen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.