Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Toont alle 2 resultaten

Schemerschakelaar buiten kopen?

Verlicht je buitenruimte automatisch met onze hoogwaardige schemerschakelaars. Met onze buiten schemerschakelaars geniet je van het gemak en de veiligheid van automatische verlichting. Laat je tuin, terras of oprit stralen zodra het donker wordt. Onze schemerschakelaars zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden gebruikt voor verschillende buitenverlichting toepassingen.

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 13,95.

Bestel je schemerschakelaar voor buiten online

Verlicht je buitenruimte moeiteloos met onze slimme schemerschakelaars. Deze hoogwaardige schakelaars bieden een scala aan handige functies voor het eenvoudig automatiseren van je buitenverlichting.

Automatiseer je lichtsnoeren en andere buitenverlichting met de ingebouwde licht-donker sensor, die ervoor zorgt dat je verlichting automatisch inschakelt bij schemering en weer uitschakelt bij zonsopgang.

Met de handige timer-functie kun je de gewenste brandduur instellen, waardoor je energie bespaart en de levensduur van je lampjes verlengt. Deze schemerschakelaars zijn eenvoudig te installeren, veilig in gebruik en hebben een hoge schakelcapaciteit.

Creëer de perfecte sfeer buiten en geniet van het gemak dat schemerschakelaars bieden!

Veelgestelde vragen

Een schemerschakelaar voor buiten is een apparaat dat automatisch je buitenverlichting in- en uitschakelt op basis van de hoeveelheid omgevingslicht.

Een schemerschakelaar gebruikt een lichtsensor om de hoeveelheid omgevingslicht te meten. Bij schemering schakelt de schakelaar je verlichting in, en bij zonsopgang (of na aflopen van de ingestelde timer) schakelt hij deze weer uit.

Een schemerschakelaar zorgt voor gemak en bespaart energie doordat je buitenverlichting automatisch wordt ingeschakeld wanneer het donker wordt en weer uitgeschakeld bij daglicht.

Ja, al onze schemerschakelaars zijn ontworpen voor eenvoudige en snelle installatie. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Ja, schemerschakelaars zijn geschikt voor diverse soorten buitenverlichting, zoals tuinverlichting en lichtsnoeren. Je kunt ze echter ook gebruiken voor het automatisch schakelen van vijverpompen en andere elektrische apparaten buiten.

Ja, onze schemerschakelaars zijn ontworpen als spatwaterdicht (IP44), wat betekent dat ze bestand zijn tegen lichte regen en vochtigheid.

Nee, de schemerschakelaars die wij verkopen hebben geen instelbare gevoeligheid, waarmee je de reactie van de schakelaar op omgevingslicht kunt aanpassen. Onze schemerschakelaars zijn voor jouw gemak vanuit de fabriek afgesteld op de meest gebruikte gevoeligheid van de schemersensor.

Ja, onze schemerschakelaars hebben een ingebouwde timerfunctie waarmee je de brandduur van de verlichting na inschakelen kunt instellen, variërend van enkele uren tot de hele nacht.

Ja, schemerschakelaars reageren op de hoeveelheid omgevingslicht, dus ze schakelen je verlichting in en uit, ongeacht of het bewolkt is.

Hoewel schemerschakelaars meestal worden gebruikt voor buitenverlichting, kunnen ze in sommige gevallen ook binnen worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het automatisch in- en uitschakelen van lampen in gangen of trappenhuizen. Het is daarbij wel van belang dat de sensor van de schemerschakelaar blootgesteld is aan voldoende daglicht via bijvoorbeeld een raam. Anders werkt de schemerschakelaar niet goed.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze schemerschakelaars voor buiten of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.