Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Enig resultaat

Slimme stekker kopen?

Wil je eenvoudig op afstand controle hebben over je lichtsnoer buiten, buitenverlichting of andere apparaten? Ontdek dan onze slimme stekkers voor buiten. Hiermee bedien je je verlichting buiten eenvoudig met je smartphone via wifi. Met onze weerbestendige en waterdichte slimme stekkers kun je het hele jaar door genieten van gemak en veiligheid. Bekijk de slimme stekker en maak je lichtsnoeren buiten bedienbaar met een app!


Bestel slimme stekkers voor buiten online

Ontdek de ultieme controle over je buitenverlichting en apparaten met onze slimme stekkers voor buiten. Met de handige app op je smartphone kun je op afstand schakelen, tijdschema's instellen, meerdere slimme stekkers groeperen en zelfs het energieverbruik monitoren. Creëer sfeer, bespaar energie en verhoog je comfort met slimme automatisering!

Veelgestelde vragen

Ja, al onze slimme stekkers voor buiten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn spatwaterdicht en kunnen veilig buiten gebruikt worden. Let wel op dat ze niet worden ondergedompeld in water, daar kunnen ze niet tegen. Regen is echter geen probleem.

Nee, het installeren van een slimme stekker is heel eenvoudig. Volg de instructies in de handleiding of de app om de stekker te verbinden met je Wi-Fi-netwerk. Het is een kwestie van enkele eenvoudige stappen doorlopen, waarvoor je geen technische kennis nodig hebt.

Nee, je kunt onze slimme stekkers gewoon verbinden met je bestaande Wi-Fi-router. Er is geen extra apparatuur zoals bijvoorbeeld een hub nodig.

Ja, je kunt eenvoudig tijdschema's instellen in de app. Hiermee kun je bepalen wanneer je buitenverlichting of apparaten automatisch aan- of uitgeschakeld worden, zodat je ze niet handmatig hoeft te bedienen.

Ja, met onze slimme stekkers kun je ook het energieverbruik meten. Via de app kun je het verbruik inzien en zo bewust energie besparen door bijvoorbeeld een tijdschema voor je verlichting of apparaat in te stellen.

Ja, met de handige app kun je je slimme stekker op afstand bedienen, waar je ook bent. Zo kun je eenvoudig je buitenverlichting en apparaten aan- of uitschakelen, zelfs als je niet thuis bent.

Ja, je kunt meerdere slimme stekkers voor buiten in de app groeperen, zodat je ze allemaal tegelijk kunt bedienen. Dit is handig als je bijvoorbeeld meerdere sets buitenverlichting hebt die je gelijktijdig wilt in- of uitschakelen.

Ja, onze slimme stekkers zijn compatibel met de populaire spraakbedieningssystemen van Google en Amazon. Hiermee kun je je buitenverlichting en apparaten eenvoudig bedienen met spraakopdrachten en integreren in je slimme woning. Op dit moment zijn de slimme stekkers nog niet compatible voor integratie met Apple Homekit, maar je kunt ze natuurlijk altijd volledig bedienen en instellen via de app van de slimmer stekker zelf.

Ja, naast de app hebben de slimme stekkers ook een fysieke aan/uit-knop. Hiermee kun je de stekker handmatig bedienen als je dat wilt.

Ja, je kunt meerdere apparaten of lampen tegelijk aansluiten op je slimme stekker via bijvoorbeeld een stekkerdoos buiten. Let wel op dat je het maximaal vermogen van de slimme stekker niet overschrijdt. Tel dus het vermogen (Watt) van de losse apparaten bij elkaar op om te weten hoeveel vermogen ze in totaal gebruiken.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze slimme stekkers of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.