Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Toont alle 3 resultaten

Splitters voor Blynx Connect kopen?

Ontdek de veelzijdigheid van onze koppelbare splitters en geef jouw Blynx Connect lichtproject een nieuwe dimensie. Met deze handige snoersplitters kun je moeiteloos meerdere objecten verlichten op basis van één stekker. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van de flexibiliteit en professionele kwaliteit van het koppelbare Blynx Connect systeem. Ontdek hieronder het assortiment splitters en maak van jouw lichtproject een waar meesterwerk.


Veelgestelde vragen

Breid je Blynx Connect systeem eenvoudig uit met koppelbare splitters, een handig optioneel onderdeel. Elke splitter is uitgerust met een mannelijke IP67 koppeling aan de ene kant en meerdere vrouwelijke IP67 koppelingen aan de andere kant. Deze koppelingen zijn compatibel met alle andere producten van het Blynx Connect systeem. Splitters bieden de mogelijkheid om op een specifiek punt in je project het snoer te splitsen en verschillende richtingen op te gaan. Ideaal voor het verlichten van meerdere objecten met één startkabel of het creëren van een prachtig lichtgordijn.

Ja, je kunt meerdere splitters met elkaar verbinden door middel van de koppelbare mannelijke en vrouwelijke koppelingen op elke splitter. Zo kun je eenvoudig zelf splitters maken met nog meer uitgangen, precies afgestemd op jouw ideeën.

Nee, Blynx Connect splitters hebben unieke koppelingen met een IP67 beschermingsgraad. Deze koppelingen passen gegarandeerd niet op koppelbare verlichting van andere merken.

Nee, Blynx Festoon koppelbare prikkabels zijn voorzien van een ander type snoer en koppelingen vanwege de eigenschappen van deze verlichtingsproducten. Daarom kun je splitters uit de ‘Blynx Connect’ serie niet combineren met de ‘Blynx Festoon’ serie. Bekijk de Blynx Festoon aansluitmateriaal pagina voor alle producten die wel passen op Blynx Festoon prikkabels.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over de splitters voor onze Blynx Connect serie of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.