Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Enig resultaat

Startkabel voor Blynx Connect kopen?

Geef jouw Blynx Connect systeem een vliegende start. Met deze hoogwaardige startkabel, ook wel aansluitsnoer genoemd, sluit je moeiteloos jouw keten van gekoppelde Blynx Connect lampjes aan op een normaal stopcontact. Een startkabel is het enige dat je nodig hebt om je koppelbare lampjes gelijk vanuit de doos te laten werken. Geniet van de flexibiliteit en eindeloze mogelijkheden van het koppelbare Blynx Connect systeem en laat je omgeving stralen.


Veelgestelde vragen

Creëer de basis voor je koppelbare systeem met de essentiële startkabel. Dit aansluitsnoer verbindt naadloos je reeks gekoppelde Blynx Connect lampjes met een normaal stopcontact.

De startkabel is voorzien van een 230 Volt stekker aan de ene kant en een vrouwelijke IP67 koppeling aan de andere kant. Dit vormt het beginpunt van je koppelbare systeem. Vanuit het uiteinde van de startkabel kun je moeiteloos meerdere Blynx Connect verlichtingsproducten met elkaar verbinden en combineren.

Met de startkabel ben je direct klaar om je Blynx Connect lampjes te laten stralen, zonder gedoe.

Nee, de Blynx Connect startkabel heeft een unieke vorm koppeling met een IP67 beschermingsgraad. Deze koppeling past gegarandeerd niet op koppelbare verlichting van andere merken.

Nee, Blynx Festoon koppelbare prikkabels zijn voorzien van een ander type snoer en koppelingen vanwege de eigenschappen van deze verlichtingsproducten. Daarom kun je de startkabel uit de ‘Blynx Connect’ serie niet combineren met de ‘Blynx Festoon’ serie. Bekijk de Blynx Festoon aansluitmateriaal pagina voor een startkabel die wel past op Blynx Festoon prikkabels.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over de startkabel voor onze Blynx Connect serie of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.