Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Enig resultaat

Stekkerdoos buiten kopen?

Op zoek naar een veilige en handige manier om je lichtsnoeren of andere elektrische apparaten buiten aan te sluiten? Ontdek dan onze professionele kwaliteit stekkerdozen voor buiten en geniet van een veilige en georganiseerde stroomvoorziening buiten.


Bestel je stekkerdoos voor buiten online

Met onze universeel te gebruiken stekkerdozen voor buiten ben je verzekerd van een betrouwbare stroomvoorziening in de buitenlucht. Sluit moeiteloos en veilig je lichtsnoeren, tuingereedschap, vijverpomp en andere elektrische apparaten aan.

Dankzij de IP44-beschermingsgraad zijn onze stekkerdozen bestand tegen spatwater en weersinvloeden. Of je nu je tuin gezellig wilt verlichten, een feestje wilt organiseren of een stekkerdoos buiten voor professioneel gebruik nodig hebt, onze stekkerdozen zorgen voor gemak en betrouwbaarheid bij al je buitenactiviteiten.

Veelgestelde vragen

Onze stekkerdozen voor buiten hebben meestal 4 stopcontacten.

Ja, de stopcontacten zijn voorzien van zelfsluitende kleppen en hebben een IP44-beschermingsgraad, waardoor ze spatwaterdicht zijn. Let op dat je stekkerdoos niet ondergedompeld kan raken in water. Daarom is het slim om je stekkerdoos bijvoorbeeld op te hangen.

Ja, je kunt een verlengsnoer voor buiten gebruiken om het aanloopsnoer van je stekkerdoos te verlengen. Gebruik daarbij wel een geschikt verlengsnoer buiten.

Ja, al onze stekkerdozen voor buiten zijn geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik.

De meeste stekkerdozen voor buiten hebben een maximale belasting van 230V/16A, wat overeenkomt met 3500 Watt. Bekijk de productbeschrijving voor meer informatie.

Ja, onze stekkerdozen voor buiten hebben een IP44-beschermingsgraad en zijn bestand tegen spatwater en weersinvloeden.

Ja, onze stekkerdozen voor buiten zijn vaak voorzien van een handig ophangoog, waardoor je ze veilig kunt ophangen. Ophangen is een goede manier om onderdompeling van je stekkerdoos in water te voorkomen.

Ja, onze stekkerdozen voor buiten zijn ideaal geschikt voor het aansluiten van tuinverlichting en andere buitenapparaten.

Ja, onze stekkerdozen voor buiten zijn perfect voor het aansluiten van feestverlichting en andere apparatuur tijdens een feestje.

Ja, onze stekkerdozen voor buiten zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Ze zijn voorzien van zelfsluitende kleppen en voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen. Houd kinderen in de buurt van stroomvoorzieningen echter altijd goed in de gaten.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze stekkerdozen voor buiten of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.