Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Toont alle 4 resultaten

Verlengsnoer buiten kopen?

Of je nu je lichtsnoer buiten wilt aansluiten of andere elektrische apparaten buiten wilt gebruiken, onze universeel te gebruiken verlengsnoeren voor buiten zijn betrouwbaar en duurzaam. Met de IP44-beschermingsgraad en geaarde stekkers ben je verzekerd van veilig gebruik, ook in vochtige omstandigheden. Met lengtes van 10, 20 en 30 meter en een zware kwaliteit professionele neopreen rubber kabel, geniet je van een veilige stroomvoorziening buitenshuis.


Bestel je verlengsnoer voor buiten online

Laat je verrassen door de professionele kwaliteit neopreen rubber kabel en robuuste spatwaterdichte stekkers van onze verlengsnoeren voor buiten. Hiermee ben je zeker van duurzaamheid en veiligheid in vochtige omstandigheden.

Of je nu een lichtsnoer of elektrisch apparaat buiten wilt gebruiken of een gezellig feest in de buitenlucht wilt organiseren, onze verlengsnoeren zijn geschikt voor diverse toepassingen. Ontdek ons assortiment en verleng je mogelijkheden buitenshuis!

Veelgestelde vragen

Nee, het is gevaarlijk om een verlengsnoer voor binnen in de buitenruimte te gebruiken. Daarom is het belangrijk om te controleren of het verlengsnoer dat je koopt geschikt is voor buitengebruik.

Onze verlengsnoeren voor buiten zijn verkrijgbaar in lengtes van 10, 20 en 30 meter. Je kunt een verlengsnoer bijvoorbeeld gebruiken om het aanloopsnoer van een stekkerdoos buiten te verlengen of je lichtsnoer en andere elektrische apparaten buiten van stroom te voorzien.

Ja, dat is zeker mogelijk. Houd er wel rekening mee dat je bij het verbinden van meerdere verlengsnoeren aan elkaar, je meerdere stekkerverbindingen krijgt die het risico op storingen vergroten. Het zwakke punt van elk verlengsnoer op het gebied van bescherming tegen vocht, is namelijk de stekkerverbinding waar vocht in terecht kan komen. Daarom raden we je aan om de verbindingen tussen verlengsnoeren en je apparaten eventueel extra te beschermen met bijvoorbeeld een stekkersafe. Als je een grotere lengte nodig hebt, is het beter om een verlengsnoer met de juiste lengte te kiezen dat past bij jouw behoeften.

Ja, onze verlengsnoeren voor buiten zijn waterbestendig en hebben een IP44-beschermingsgraad. Dit betekent dat ze spatwaterdicht zijn en veilig kunnen worden gebruikt bij regen en vochtige omstandigheden. Let op: verlengsnoeren mogen niet ondergedompeld worden in water.

Nee, verlengsnoeren voor buiten mogen niet worden begraven in de grond. Ze zijn ontworpen voor gebruik boven grondoppervlakken. Het aanleggen van kabels onder de grond vraagt om speciale grondkabels en technische kennis.

Nee, dit raden we af omdat de verlengsnoeren die wij verkopen van dikke professionele kwaliteit neopreen kabels zijn gemaakt. Dit maakt de verlengsnoeren zwaar en daarmee minder prettig bij gebruik in combinatie met handgereedschap.

Ja, je kunt een verlengsnoer voor buiten ook binnen gebruiken. Zorg er wel voor dat je het verlengsnoer op een veilige en geschikte manier gebruikt, rekening houdend met de omgeving en de toepassing.

Onze verlengsnoeren voor buiten hebben een maximaal vermogen van 3500 Watt (230V/16A). Controleer altijd de specificaties van je apparaten en zorg ervoor dat het totale vermogen binnen de limieten van het verlengsnoer valt. Bij twijfel kun je het beste een elektricien raadplegen.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze verlengsnoeren voor buiten of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.