Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Toont alle 4 resultaten

Verlengsnoeren voor Blynx Festoon prikkabels kopen?

Ontdek onze koppelbare verlengsnoeren voor Blynx Festoon prikkabels. Met deze flexibele snoeren kun je probleemloos afstanden zonder lampjes overbruggen en je lichtproject naar nieuwe dimensies brengen. Geniet van de professionele kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak van het koppelbare prikkabel systeem. Maak je verlichtingsideeën werkelijkheid en bekijk nu ons assortiment verlengsnoeren.


Veelgestelde vragen

Een koppelbaar verlengsnoer is een optioneel onderdeel van het Blynx Festoon systeem. Elk verlengsnoer is uitgerust met een mannelijke IP44 koppeling aan de ene kant en een vrouwelijke IP44 koppeling aan de andere kant. Deze koppelingen zijn compatibel met alle andere producten in de Blynx Festoon serie. Verlengsnoeren bieden de mogelijkheid om eenvoudig afstanden zonder lampjes te overbruggen in je project.

Ja, de verlengsnoeren zijn uitgerust met robuuste koppelbare mannelijke en vrouwelijke koppelingen. Hierdoor kun je moeiteloos meerdere verlengsnoeren aan elkaar koppelen en zo een grotere afstand zonder lampjes overbruggen. Dit geeft je de vrijheid om jouw verlichting precies op de gewenste plek te plaatsen.

Nee, het Blynx Festoon aansluitmateriaal heeft unieke IP44 koppelingen die speciaal ontworpen zijn voor het Blynx Festoon systeem. Deze koppelingen zijn niet geschikt voor koppelbare prikkabels van andere merken.

Nee, Blynx Connect koppelbare lichtsnoeren hebben een ander type snoer en koppelingen die specifiek zijn afgestemd op deze verlichtingsproducten. Daarom is het niet mogelijk om aansluitmateriaal uit de ‘Blynx Festoon’ serie te combineren met de ‘Blynx Connect’ serie. Ga naar de Blynx Connect aansluitmateriaal pagina voor producten die geschikt zijn voor Blynx Connect lichtsnoeren.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over de koppelbare verlengsnoeren voor onze Blynx Festoon serie of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.