Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Enig resultaat

LED dimmer kopen?

Creëer de perfecte sfeer door de lichtintensiteit van je lichtsnoer buiten eenvoudig aan te passen. Met bijvoorbeeld een ingebouwde timer-functie en optionele lichteffecten bieden onze dimmers volop mogelijkheden. De LED dimmers die je vindt op deze pagina werken naadloos samen met alle Blynx Connect lichtsnoer producten en dimbare Blynx Festoon prikkabel producten.


Bestel je LED dimmer voor buiten online

Ontdek de veelzijdigheid van onze LED dimmers voor buiten. Pas moeiteloos de lichtintensiteit aan en creëer de perfecte ambiance voor elke gelegenheid.

Met de ingebouwde timer-functie kun je je lichtsnoer automatisch in- en uitschakelen op vooraf ingestelde tijden. Met optionele lichteffecten zoals ademhalen en flitsen voeg je een speels tintje toe aan je buitenverlichting.

Onze LED dimmers zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder lichtsnoeren, feestverlichting en tuinverlichting. Met een hoge IP65-beschermingsgraad zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden.

Veelgestelde vragen

Een LED dimmer voor buiten is een apparaat waarmee je de helderheid van je lichtsnoeren en buitenverlichting kunt regelen en aanpassen.

De LED dimmers die je vindt op deze pagina werken naadloos samen met alle Blynx Connect producten en dimbare Blynx Festoon producten. Met deze producten zijn de dimmers getest. De dimmers zijn niet getest met LED verlichting producten die wij niet verkopen.

Een LED dimmer verlaagt de spanning die naar de verlichting wordt gestuurd, waardoor de helderheid kan worden aangepast.

Nee, niet alle LED lampen zijn dimbaar. Controleer daarom altijd goed of de LED lamp dimbaar is voordat je deze aansluit op een dimmer. Alle Blynx Connect producten en dimbare Blynx Festoon producten kun je in elk geval dimmen met de dimmers die wij verkopen.

Ja, de LED dimmers voor buiten die wij verkopen zijn waterbestendig en hebben een hoge IP-beschermingsklasse om bestand te zijn tegen vocht en weersinvloeden.

Ja, je kunt meerdere LED lampen op één dimmer aansluiten, zolang het totale wattage van de lampen binnen het bereik van de dimmer valt.

Ja, het is belangrijk om een dimmer te gebruiken die speciaal is ontworpen voor LED verlichting. Dimmers voor gloeilampen en halogeenlampen zijn mogelijk niet geschikt voor LED’s en kunnen storingen of zelfs defecten veroorzaken.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze LED dimmers voor buiten of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.