Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Enig resultaat

Tijdschakelaar voor buiten kopen?

Maak je leven buiten comfortabeler met onze tijdschakelaars voor buiten. Automatiseer je kerstverlichting, tuinverlichting en andere buitenapparaten met gemak en precisie. Met eenvoudige bediening, betrouwbaarheid en een hoge schakelcapaciteit bieden onze tijdschakelaars de perfecte oplossing voor zowel consumenten als professionals.

Oorspronkelijke prijs was: € 11,95.Huidige prijs is: € 9,95.

Bestel tijdschakelaars voor buiten online

Ontdek de veelzijdigheid van onze tijdschakelaars voor buiten. Met de handige functies en betrouwbare prestaties bieden deze tijdschakelaars een scala aan voordelen. Stel eenvoudig je gewenste in- en uitschakeltijden in voor je lichtsnoer, tuinverlichting en andere buitenapparaten.

Veelgestelde vragen

Ja, onze tijdschakelaars voor buiten zijn ideaal voor het automatisch in- en uitschakelen van lichtsnoeren die worden gebruikt voor sfeerverlichting.

Ja, onze tijdschakelaars voor buiten hebben een hoge schakelcapaciteit en kunnen meerdere apparaten tegelijkertijd bedienen indien je deze combineert met een stekkerdoos buiten. Let wel op dat het maximale vermogen van de apparaten bij elkaar opgeteld niet het maximale schakelvermogen van de tijdschakelaar overschrijdt.

Ja, al onze tijdschakelaars hebben verschillende instelmogelijkheden, die je naar eigen wens kunt aanpassen. De door jou ingestelde schakeltijd kun je aflezen op de tijdklok.

Ja, onze tijdschakelaars voor buiten zijn spatwaterdicht (IP44) en kunnen dus tegen regen.

Ja, onze tijdschakelaars zijn gemaakt voor snelle en eenvoudige bediening met de hand. Geen gedoe dus met apps of afstandsbedieningen die niet werken, maar gemakkelijk direct de gewenste schakeltijden op de tijdklok instellen.

Ja, het instellen van wisselende in- en uitschakeltijden met een tijdschakelaar kan helpen bij inbraakpreventie. Een tijdklok gebruiken is een populaire vorm van inbraakpreventie.

Ja, door het gebruik van een tijdschakelaar kun je de verlichting of apparaten alleen inschakelen wanneer dat nodig is, waardoor je eenvoudig energie bespaart. De tijdschakelaar zelf verbruikt geen energie, alleen het apparaat dat erop aan is gesloten.

Ja, onze tijdschakelaars voor buiten zijn ook geschikt voor gebruik binnenshuis.

Ja, onze tijdschakelaars zijn veilig in gebruik en voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze tijdschakelaars voor buiten of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.