Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10

Enig resultaat

Startkabel voor Blynx Festoon prikkabels kopen?

Ontdek onze koppelbare startkabel voor Blynx Festoon prikkabels. Met een startkabel, ook wel aansluitsnoer genoemd, sluit je jouw gekoppelde prikkabels moeiteloos aan op een standaard stopcontact. Een startkabel vormt het beginpunt van jouw koppelbare prikkabel systeem en is het enige dat je nodig hebt om je prikkabel lampjes gelijk vanuit de doos te laten werken. Geniet van de professionele kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Bestel een startkabel mee met je koppelbare prikkabels en laat je verlichtingsproject stralen.


Veelgestelde vragen

Een startkabel vormt het beginpunt van je Blynx Festoon systeem. Met dit aansluitsnoer sluit je je gekoppelde reeks van Blynx Festoon prikkabel lichtsnoeren aan op een normaal stopcontact.

Aan de startkabel zit aan de ene kant een normale 230 Volt stekker en aan de andere kant een speciaal ontworpen vrouwelijke IP44 koppeling voor het Blynx Festoon systeem. Deze unieke koppeling vormt het beginpunt van je koppelbare systeem, waaraan je meerdere Blynx Festoon lichtsnoeren kunt koppelen en combineren.

Een startkabel is het enige essentiële onderdeel dat je nodig hebt om je Blynx Festoon prikkabel lichtsnoer direct uit de doos te laten werken.

Nee, het Blynx Festoon aansluitmateriaal is specifiek ontworpen met unieke IP44 koppelingen die alleen compatibel zijn met Blynx Festoon prikkabels. Deze koppelingen passen niet op koppelbare prikkabels van andere merken.

Nee, Blynx Connect koppelbare lichtsnoeren hebben een ander type snoer en koppelingen die specifiek zijn afgestemd op deze verlichtingsproducten. Daarom kun je aansluitmateriaal uit de ‘Blynx Festoon’ serie niet combineren met de ‘Blynx Connect’ serie. Raadpleeg de Blynx Connect aansluitmateriaal pagina voor producten die geschikt zijn voor Blynx Connect lichtsnoeren.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over de startkabel voor onze Blynx Festoon serie of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag met advies.